Rekentool Kampeerplaatsen

header oplssingen

Bereken de voordelen van digitaal bemeteren

De afgelopen jaren zijn de kosten voor elektriciteit enorm gestegen. Door deze stijging is ook het verbruik aanzienlijk verminderd. Dit komt doordat de extra kosten gelijk voor de bewustwording zorgt om minder te gebruiken. Dit werkt ook voor gasten die een camping of vakantiepark bezoeken. Als de gast bewust is van zijn verbruik doordat deze betaalt naar verbruik, daalt het verbruik. Dit heeft een gunstig effect op de energiebalans van een camping of park. Daarnaast levert het geld op voor het park, want het energieverbruik wordt afgerekend op basis van het reële gebruik in plaats van een gemiddelde inschatting. Ook kun je makkelijker de tariefstelling voor energie aanpassen aan de stijging van de inkoop van energie. Het bemeteren van het reële verbruik heeft dus zowel een positief effect op de balans als op de exploitatie. Hieronder kun je eenvoudig berekenen hoe snel je de investering van het bemeteren hebt terugverdiend in onze rekentool!
besparen

Bereken kosten en opbrengsten


In dit formulier kun je de gegevens aanpassen

0100365
€ 0,100.3€ 2,00
€ 0,100.75€ 2,00

Berekening

Deze berekening geef een globaal inzicht. Er worden alleen producten in rekening gebracht. De kosten van installatie zijn niet meegenomen.

AantalOmschrijvingKosten
Eenmalige kosten
1Access point€ 550.00
25KwH meters2675.00
Jaarlijkse kosten
12Kosten recraplan dashboard per jaar€ 900,00
25Kosten sensoren per jaar750.00

Kosten eerste jaar:

4750.00

Kosten vanaf het tweede jaar:

1525.00
Totale Opbrengsten:
4500.00

Totaal eerste jaar:

-375.00

Totaal vanaf het tweede jaar:
2850.00

Elke locatie is uniek

Naast onze vaste prijzen gaan we ook in gesprek over de wensen die je hebt voor je organisatie. RecraPlan heeft een snelle ontwikkeltijd, waardoor jouw wensen snel gerealiseerd kunnen worden. Bovendien biedt RecraPlan duurzaam advies om jouw organisatie voor te bereiden op de energietransitie. Hiervoor werkt RecraPlan samen met verschillende partners in het netwerk.